Ceai de galbenele

CEAI DE GALBENELE DENUMIRE STIINTIFICA: Calendula officinalis DESCRIERE: Galbenelele sunt cele mai cunoscute si folosite plante din medicina populara romaneasca fiind benefice in ingrijirea pielii si in imbunatatirea functionarii ficatului si stomacului. ACTIUNI/INDICATII: Ceaiul de galbenele are multiple intrebuintari printre care : tratarea crampelor abdominale, gastrita, ulcerul gastric, inflamatiile de colon, hemoroizii precum si bolile de ficat. CONTRAINDICATII: Este contraindicat persoanelor alergice la galbenele. FORMA DE PREZENTARE: 50 Gr. ADMINISTRARE: INTERN : infuzie - se prepara dintr-o lingurita cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea neindulcit sau indulcit cu putina miere. POVESTEA CEAIULUI: Ati vazut ce copii frumosi au bucovinenii? Asta se datoreaza minunatei indemanari a copiilor de a se arunca la omul frumos. Si uite asa unii seamana cu vecinul, altii cu popa din sat sau cei mai multi cu padurarul. Bine ca inca nu avem padurari frumos colorati in negru..

10,00 RON
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți